Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Yrityssiivoukset Turussa

Yrityssiivous Turku | Cleantime tarjoaa monipuolista yrityssiivousta vankalla ammattitaidolla, ota yhteyttä! Cleantime Oy hoitaa yrityssiivoukset Turun seudulla kaikissa kohteissa. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua eri alojen yrityksille. Valttinamme on pitkä, 25 vuoden kokemus erilaisten toimitilojen siivouksesta. Meidät tunnetaan joustavana siivousalan kumppanina, jonka kanssa yhteistyö on paitsi helppoa myös kustannustehokasta.

Yrityssiivoukset kaikissa kohteissa

Teemme siivoukset marketeissa, toimistoissa, teollisuuskiinteistöissä ja taloyhtiön tiloissa. Meiltä siivoustyöt sujuvat ketterästi niin suurissa kuin pienissäkin tiloissa. Hoidamme onnistuneesti vaativatkin siivouskohteet.

Puhtaat tilat tekevät vaikutuksen

Yrityssiivoukset Turku | Cleantime tarjoaa siivouspalveluja yrityksille, ota yhteyttä ja räätälöidään teille sopiva kokonaisuus. Tavoitteemme tarjota asiakkaillemme siisti ja viihtyisä ympäristö, jossa on miellyttävää toimia ja työskennellä. Tyylikkäät ja hyvin hoidetut toimitilat antavat yrityksestä edustavan kuvan asiakkaille ja vahvistavat sen brändiä. Puhtaissa tiloissa on mukava asioida, mikä houkuttelee vierailemaan toistekin. Panostamme myös siihen, että työntekijöidemme kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat miellyttäviä.

Siisti työympäristö on tärkeä tekijä myös yrityksen työntekijöille, sillä se lisää työhyvinvointia ja -viihtyvyyttä. Kun tavarat ovat järjestyksessä eivätkä pölypallot leijaile nurkissa, on helpompi keskittyä työntekoon.

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Ensiluokkaista siivouspalvelua

Yrityksessämme työskentelee yli 100 siivousalan ammattilaista, joilla on vankka ammattitaito ja alan kokemus. Käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet ja ympäristöystävälliset siivousaineet, joilla siivous sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti.

Meillä on useita pitkäaikaisia asiakkaita: huolehdimme yli 150 sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta. Päivittäin puhdistamme noin 100 000 m2 lattia-alaa ja kuukausittain teemme noin 7000 työtuntia. Koska tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, teemme aina moitteettoman puhdasta jälkeä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siivoustarpeistanne!

Katso avoimet työpaikat >>