Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Loppusiivous asiantuntemuksella

Loppusiivous Turku | Cleantime tekee loppusiivoukset ripeästi, pyydä tarjous!Rakennuksen loppusiivous kannattaa jättää kokeneelle, luotettavalle ja paikallisesti palvelevalle ammattilaiselle. Turun seudulla ja naapurikuntien alueella tällaista palvelua tarjoaa siivousliike Cleantime, jolta löytyy alan kokemusta jo yli 25 vuoden verran. Olipa tarpeen sitten remontin loppusiivous tai työmaan loppusiivous, voit luottaa meihin turvallisin mielin ja hyödyntää ammattiosaamistamme laadukkaan ja ennen kaikkea puhtaan lopputuloksen takaamiseksi.

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti Turusta käsin. Pyrimme tarjoamaan tasaisesti kaikki siivousalan palvelut, joita asiakkaamme tarvitsevat. Emme kuitenkaan tarjoa mitään massapalvelua, vaan osaamisemme on räätälöitävissä juuri omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Sen takia remonttisiivous tai rakennussiivous tai esimerkiksi käyttöönottosiivous tapahtuu meidän toimestamme juuri halutulla tavalla, luonnollisesti myös sovittuja aikatauluja noudattaen.

Käyttöönottopuhdistus tai loppusiivous tulisikin aina teettää kokeneella ja asiansa osaavalla siivousalan ammattilaisella, sillä vain näin voidaan varmistua lopputuloksen laadusta. Kun valitset työhön Cleantimen, voit olla varma lopputuloksesta – me emme tingi koskaan työnjäljestä tai puhtaudesta, vaan panostamme täysillä puhtauteen niin pienissä kuin isommissakin siivous- tai rakennuskohteissa.

Loppusiivous Turku | Tilaa Cleantime paikalle, kun tarvitset laadukasta loppusiivousta.Tarjoamme palveluitamme kaikille niitä tarvitseville tahoille, kuten muun muassa rakennusliikkeille. Meillä on viimeisimmät puhdistusmenetelmät ja -välineet haastavammistakin kohteista selviämiseksi, ja lisäksi omaamme erityistä osaamista esimerkiksi pölynhallinnan saralta. On näet selvää, että kun kyse on rakennuksesta tai remontoimisesta, syntyy siinä ohella melkoiset määrät pölyä sivutuotteena, ja ilman oikeaoppista siivoamista tästä rakennuspölystä voi olla varsin hankalaa päästä eroon. Mutta kun pestaat työhön Cleantimen asiantuntijat, ei pöly pääse leviämään vaan päinvastoin: me puhdistamme sen pois tehokkaasti ja huolellisesti.

Kun siis loppusiivous tarvitsee osaavaa tekijäänsä, käänny meidän puoleemme ja kerro meille, miten voisimme palvella juuri sinua. Räätälöidään yhdessä sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva siivouspaketti, ja loput voit jättää ammattilaistemme huoleksi. Helppoa ja vaivatonta, vai mitä?

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme >>

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Katso avoimet työpaikat >>