Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Muuttosiivous yrityksille

Muuttosiivous Turku | Cleantime tekee muuttosiivoukset yrityksille nopeallakin aikataululla, kysy lisää!Muuttosiivous yrityksille tapahtuu helpoiten kun apuna on alan ammattilainen. Turusta käsin siivousalan palvelua tarjoava Cleantime on yritysmuuttosiivouksen kokenut asiantuntija, joka on ollut huolehtimassa kymmenien yritysten muuttosiivouksista Turussa ja naapurikuntien alueella – alan kokemusta on ehtinyt kertyä jo yli 25 vuoden verran, joten voisikin sanoa että yritykseltämme ja siivousalan ammattilaisiltamme löytyy kyllä hyvää praktiikkaa yritysmuuttosiivouksista.

Olipa yrityksesi muuttamassa ulos tai sisään, voit käyttää hyväksesi asiantuntijuuttamme ja jättää tilojen puhdistamisen huoletta meidän vastuullemme. Muuttosiivous yritykselle hoituu ilman ylimääräistä stressiä kun siitä vastaa aina yhtä luotettava Cleantime Turusta.

Yritysmuuttosiivous on iso operaatio, joka yrityksen itsensä toteuttamana syö turhaan resursseja itse pääasialta, eli yritystoiminnan siirtämiseltä vanhasta paikasta uuteen osoitteeseen. Sen takia ei missään nimessä kannata pistää omaa henkilöstöä rehkimään turhaan, kun puhelinsoiton päässä on saatavilla asiakaslähtöistä, joustavaa ja luotettavaa siivousalan palvelua joka huolehtii tilojen läpikotaisesta puhtaudesta tinkimättä tippaakaan työn jäljestä.

Asiantunteva ja kokenut henkilöstömme, nykyaikaiset siivousvälineemme ja käyttämämme menetelmät yhdessä muodostavat kokonaisuuden, jonka ansiosta mikään siivouskeikka ei ole meille liian vaativa tai haastava. Kykenemme huolehtimaan myös isompien liiketilojen ja toimistojen siivoamisesta ennen muuttoa tai sen jälkeen niin, että viimeinenkin pölykoira siistiään pois nurkista.

Muuttosiivous Turku | Yritysmuuttosiivous on iso operaatio, kun tarvitset apua muuttosiivoukseen, ota yhteyttä ammattilaiseen.Kun siis tarvitset apua muuttosiivouksen yhteydessä Turun alueella tai naapurikuntien seudulla, käänny luottavaisin mielin Cleantimen siivousalan asiantuntijoiden puoleen ja kerro meille tilanteestasi. Yhdessä löydämme taatusti juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan ratkaisun, olipa yritysmuutto tapahtumassa nopeasti tai vasta lähitulevaisuudessa. Joustavana ja paikallisena siivousalan yrityksenä pystymme rientämään apuun lyhyelläkin varoitusajalla ja hoitamaan tilat kiiltelevän puhtaaksi varmalla otteella.

Ota siis oitis yhteyttä meihin ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua! Kun kyse on siivouspalveluista, Cleantime on aina valmiina tositoimiin. 

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme >>

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Katso avoimet työpaikat >>