Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Myymäläsiivousta Turussa

Myymälätilan yleisilme vaikuttaa suoraan asiakkaiden tyytyväisyyteen. Siisti ja puhdas myymälä houkuttaa ostoksille ja saa asiakkaan viihtymään pidempään. Myymäläsiivouksen tarvetta tai ei kannata aliarvioida – voit kysyä meiltä ammattilaisen mielipidettä siivouksen tarpeesta ja siivouskertojen tiheydestä.

Turkulainen Cleantime Oy tunnetaan joustavana siivousalan kumppanina, jonka kanssa yhteistyö on paitsi helppoa myös kustannustehokasta. Myymäläsiivous kuuluu palveluihimme muiden yrityssiivousten ohella. Siivoamme kaiken tyyppiset pienet ja suuret myymälät: ruokakaupat, vaateliikkeet, elektroniikkaliikkeet, palveluyritysten tilat jne. Voit tilata meiltä myös kauppakeskuksen yleisten tilojen siivouksen.

Ensivaikutelma vaikuttaa ostopäätökseen

Myymälän ilme antaa välittömän ensivaikutelman, kun asiakas kävelee liikkeen ohi. Mikäli pinnat näyttävät nuhjuisilta ja tavarat pölyisiltä, on helppo kääntyä pois jo heti ovella. Mikäli sen sijaan siivous on hoidettu säännöllisesti ja huolellisesti, vaikuttaa tasokas yleisilme asiakkaaseen positiivisesti. Hän haluaa tulla ihastelemaan myymälän tuotteita ja on heti askeleen lähempänä ostopäätöstä.

Työntekijät viihtyvät puhtaissa tiloissa

Myymäläsiivoukset Turku | Siisti myymälä on houkutteleva, tilaa myymäläsiivous kokeneelta ammattilaiselta.Asiakkaiden lisäksi myymäläsiivouksella on suora vaikutus myymäläsi työntekijöihin. Kovin moni tuskin haluaisi työskennellä sotkuisessa tilassa, jossa lattiapinnat ja työskentelytasot ovat likaiset ja pölyiset. Huolehdi siis henkilökuntasi työympäristöstä sekä -hyvinvoinnista ja varmista, että siivousasiat ovat kunnossa.

Myymälätiloissa liikkuu yleensä paljon ihmisiä päivän aikana ja tavarat saattavat seistä paikoillaan kauankin, jonka vuoksi tila kerää likaa ja pölyä melko tehokkaasti. Myymälä saattaa jo muutamassa päivässä muuttua hieman nuhjuisen näköiseksi, mikäli päivittäisestä ylläpitosiivouksesta ei pidetä huolta.

Myymäläsiivous voi sisältää mm.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme >>

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Tutut ammattilaisemme palveluksessasi

Cleantime Oy:n henkilökunta on saanut tarkan koulutuksen sekä siivousalalle että asiakaspalvelijana toimimiseen. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, että samat henkilöt siivoavat aina samoja kohteita, jolloin asiakkaamme oppivat tuntemaan myymälässä työskentelevän siivoojan. Tuttuun siivoojaan on helpompi luottaa ja häneltä voi rohkeammin kysyä myymäläsiivoukseen liittyvistä asioista.

Tavoitteemme tarjota asiakkaillemme siisti ja viihtyisä ympäristö, jossa on miellyttävää toimia ja työskennellä. Edustavat ja hyvin hoidetut myymälätilat antavat yrityksestä edustavan kuvan asiakkaille ja vahvistavat brändiä.

Onko siivoussopimus jo tehty?

Oletko tilannut myymäläsiivouksen, mutta et ole täysin tyytyväinen palveluun? Siivouspalvelut kannatta aika kilpailuttaa, sillä saman alueen toimijoilta voi saada hyvinkin erilaisia tarjouksia.

Cleantime Oy hoitaa yrityssiivoukset Turun seudulla kaikissa kohteissa. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua eri alojen yrityksille. Valttinamme on 25 vuoden kokemus alalta sekä luotettava ja ystävällinen henkilökunta. Ota yhteyttä ja kerro millaisia siivouspalveluita tarvitset!

Katso avoimet työpaikat >>