Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Rakennussiivousta Turun seudulla

Rakennussiivous Turku | Kun tarvitset rakennussiivousta, tilaa se tehokkaalta ammattilaiselta! Erilaisten yrityssiivousten ohella teemme myös rakennussiivousta urakoiden kaikissa vaiheissa. Voit tilata Cleantimelta siivouspalveluita niin rakentamisen aikana kuin rakennustyön päätteeksikin. Saat ammattitaitoiset rakennussiivoojat käyttöösi lyhyelläkin varoitusajalla kaikkialle Turun seudulle.

Henkilökunnallamme on laadukas koulutustausta niin siivoustyöhön kuin turvallisuusasioihinkin. Käytämme rakennustyömaalla asianmukaisia varusteita ja noudatamme työturvallisuusmääräyksiä. Työntekijämme toimivat huolellisesti ja muita rakennustyömaalla työskenteleviä häiritsemättä.

Rakennussiivous helpottaa urakan etenemistä

Mikäli tarvitset rakennussiivouksen palveluita rakennusurakan aikana, teemme yhdessä suunnitelman siitä, miten usein työmaalla siivotaan ja mitä palvelu sisältää. Käytännössä rakennussiivous voi tarkoittaa esimerkiksi säännöllistä imurointia sekä roskien ja muiden ylimääräisten tavaroiden poisviemistä. Cleantimen työntekijät siivoavat tehokkaasti ja ammattitaitoisesti helpottaen ja nopeuttaen rakennustyömaalla työskentelyä.

Loppusiivous valmistelee rakennuksen käyttökuntoon

Kun rakennusurakka on valmis, on koko rakennus siivottava pölystä, liasta ja roskista ennen, kuin se voidaan ottaa käyttöön. Käytännössä loppusiivous voi tarkoittaa esimerkiksi:

  • Rakennusjätteiden poisvientiä
  • Pintojen siivoamista liasta ja pölystä
  • Lattioiden imurointia ja pesua
  • Ikkunoiden pesua

Rakennussiivous Turku | Cleantime toteuttaa rakennussiivoukset ripeästi, pyydä tarjous! Kun on kyse loppusiivouksesta, eli asunto tai liiketila otetaan siitä suoraan käyttöön, on siivousjäljen oltava täydellistä. Kukaan ei halua muuttaa valmiiksi pölyiseen kotiin tai aloittaa yritystoimintaa uudessa, mutta sotkuisessa tilassa.

Rakennusurakan aikana likaa ja pölyä kertyy paljon, joten loppusiivouksessa kaikki pinnat puhdistetaan yleensä kaksi kertaa. Perussiivouksen jälkeen hieno rakennuspöly pyyhitään vielä kerran erikseen kaikilta pinnoilta ja tasoilta, jonka jälkeen ovi suljetaan. Tämän rakennussiivouksen vaiheen jälkeen tilaan ei ole enää asiaa – varsinkaan likaisilla työkengillä!

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme >>

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Rakennussiivous räätälöidään jokaiseen kohteeseen

Cleantime suunnittelee jokaisen rakennuskohteen siivouspalvelut asiakaskohtaisesti. Saat käyttöösi vahvan ammattitaitomme sekä yli 25 vuoden kokemuksemme siivousalalta. Henkilökuntamme on reipasta ja ystävällistä ja toimii tehokkaasti työtehtävästä riippumatta.

Hyvällä suunnittelulla rakennussiivous saadaan hoidettua ripeästi ja asunnot tai liiketilat saman tien käyttökuntoon. Rakennussiivousten lisäksi tarjoamme myös muita siivouspalveluita. Hoidamme mm. toimistojen, myymälöiden ja muiden liiketilojen sopimussiivouksia Turun seudulla. Siivouspalvelu kannattaa aina kilpailuttaa, se ei maksa mitään.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Katso avoimet työpaikat >>