Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Siivousliike vuosien kokemuksella

Siivousliike Turku | Kun tarvitset osaavan siivousliikkeen palveluja, ota yhteyttä meihin. Turusta käsin palveleva Cleantime on ammattitaitoinen ja luotettava siivousliike, joka tarjoaa siivous- ja puhdistuspalveluita yli 25 vuoden kokemuksella Turun seudulla ja sen lähialueilla. Tarjoamme monipuolista osaamista alueen yrityksille, jotka haluavat hyödyntää siivousalan asiantuntijan tietotaitoa.

Kun tarvitset siivouspalvelua, kannattaa ehdottomasti hyödyntää paikallisen ja palvelevan siivousfirman monipuolista palveluvalikoimaa. Olipa tarpeen sitten säännöllisesti tehtävä ylläpitosiivous tai viikkosiivous, muuttosiivous, hotellisiivous, suursiivous, loppusiivous tai rakennussiivous, Cleantime tarjoaa asiakaslähtöiset ja yksilöllisesti räätälöidyt ratkaisut.

Palveluksessamme on yli 100 alan ammattilaista, jotka ovat valmiina työskentelemään niin pienissä kuin isommissakin siivousta vaativissa kohteissa Turussa ja lähialueilla. Tällä hetkellä meillä on yli sata sopimusasiakasta, joiden tilojen puhtaudesta huolehdimme säännöllisesti. Asiakaskuntamme koostuu muun muassa marketeista, teollisuuskiinteistöistä, taloyhtiöistä ja liikehuoneistoista. Jotakin tehokkuudestamme kertoo se, että joka päivä puhdistamme yhteensä lähes 100 000 neliömetriä lattia-alaa.

Jos olet kiinnostunut siivouspalveluistamme ja haluat liittyä mukaan tyytyväiseen asiakasjoukkoon, käänny asiakaspalvelijoidemme puoleen ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua. Olipa tarpeesi millainen tahansa, kauttamme saat asiaan varmasti parhaan mahdollisen ratkaisun. Räätälöimme siivouspalvelumme niin, että ne vastaavat juuri omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi. Toteutettavat siivoustoimenpiteet, käytettävät pesuaineet, siivouskertojen säännöllisyys – kaikki on sovittavissa. Toki saat meiltä tarvittaessa myös kertaluontoiset siivoukset.

Siivousliikkeet Turku | Valitse Cleantime, kun tarvitset laadukasta siivouspalvelua. Kun hankit sopimussiivouksen meiltä, saat luotettavaa palvelua kokeneiden siivousalan ammattilaisten toimesta. Voit huoletta jättää kaikenlaiset siivousta ja puhdistusta vaativat tahrat, liat ja pölykertymät meidän huoleksemme, sillä työntekijämme huolehtivat tilojen asianmukaisesta puhtaudesta tinkimättä lopputuloksen laadusta. Käytämme jokapäiväisessä työssämme vain alan laadukkaimpia siivousvälineitä ja hyväksi havaittuja puhdistusaineita, jotka eivät silti kuormita ympäristöä – ympäristön kunnioitus nimittäin on eräs yrityksemme tärkeistä arvoista.

Tarvitsetko osaavan siivousliikkeen palveluita Turun alueella? Cleantime on aina valmiina palvelemaan, joten ota meihin oitis yhteyttä ja tiedustele lisää!

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme >>

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Katso avoimet työpaikat >>