Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Sopimussiivous räätälöidysti yrityksille

Sopimussiivous Turku | Tilaa kattavat sopimussiivoukset Turkulaiselta ammattilaiselta! Jätä sopimussiivous huoletta luotettavan ammattilaisen hoidettavaksi. Turkulainen siivousliike Cleantime tarjoaa alan palvelua yli 25 vuoden kokemuksella Turun seudulla ja lähialueilla. Jo nyt toteutamme säännölliset sopimussiivoukset yli sadalle tyytyväiselle asiakkaallemme.

Sopimussiivous on luonteeltaan jatkuvaa siivousta, eli sen tarkoituksena on huolehtia tilojen siisteydestä säännöllisesti, esimerkiksi joko päivittäin tai viikoittain. Tällainen toistuva ylläpitosiivous varmistaa sen, että tilat pysyvät puhtaana viikosta toiseen. Hieman yrityksestä ja toimialasta riippuen jo pelkkä viikkosiivous voi riittää, mutta esimerkiksi elintarviketeollisuuden tilat olisi syytä siivota päivittäin. Tällöin me olemme valmiina palvelemaan: päivittäin, viikoittain tai harvemmin. Asiakaslähtöiset siivousalan palvelumme ovat nimittäin räätälöitävissä yksilöllisesti.

Siitä voit kuitenkin olla varma, että jatkuva yrityssiivous hoidetaan toimestamme aina kunnialla ja sovittuja asioita noudattaen. Palveluksessamme on yli 100 siivousalan ammattilaista, jotka muodostavat yrityksemme selkärangan ja tekevät käytännön siivoustyön tinkimättömällä asenteella päivästä toiseen eri kohteissa, niin pienissä kuin isoissakin tiloissa. Puhdistamme sopimussiivouksen merkeissä säännöllisesti Turun seudulla sijaitsevia marketteja, teollisuuskiinteistöjä, taloyhtiöitä, toimistoja ja liiketiloja.

Sopimussiivous sisältää käytännössä lattioiden peruspesun ja mahdollisesti vahauksen sekä tasojen pyyhinnän. Mukaan on kuitenkin mahdollista sisällyttää myös muita toimenpiteitä aina ikkunanpesusta huonekalujen puhdistukseen. Kerro meille tarpeistasi ja toiveistasi, niin suunnitellaan juuri sinun tai yrityksesi tarpeita parhaiten palveleva kokonaisuus.

Sopimussiivoukset Turku | Kun tarviset viikkosiivousta, tilaa Cleantime paikalle. Sopimussiivous sujuu meiltä luotettavasti. Vuosia alalla toimineena siivousalan palveluyrityksenä ymmärrämme myös sen, että joskus tilanteet muuttuvat nopeastikin – päivittäistä siivousrytmiä on muutettava viikoittaiseksi tai päinvastoin, tai jotakin muita seikkoja voi tulla vastaan. Tällöin voit luottaa joustavuuteemme, sillä luonnollisesti palvelumme ovat mukautettavissa vallitsevien tilanteiden mukaan.

Ota yhteyttä Turusta käsin palvelevaan siivousliike Cleantimeen ja kerro meille omista tarpeistasi, oli kyseessä sitten sopimussiivous tai viikkosiivous. Meiltä saat varmasti parhaat ratkaisut ja räätälöidyt siivouspalvelukokonaisuudet, jotka varmistavat toimitilojesi puhtauden päivästä tai viikosta toiseen!

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme >>

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Katso avoimet työpaikat >>