Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Teollisuussiivoukset Turussa

Cleantime Oy hoitaa teollisuussiivoukset luotettavasti Turun seudulla. Tarjoamme ammattitaitoista siivouspalvelua teollisuusalan yrityksille. Meillä on pitkä, 25 vuoden kokemus erilaisten teollisuustilojen siivouksesta. Olemme joustava yhteistyökumppani, joka palvelee kustannustehokkaasti kaikissa kohteissa.

Teollisuussiivoukset monipuolisesti

  • Ylläpitosiivoukset
  • Perussiivoukset
  • Kertasiivoukset

Teemme kaikenlaisten teollisuustilojen siivoukset joko säännöllisesti toistuvana ylläpitosiivouksena tai yksittäisenä kertasiivouksena. Siivouksen ajankohdasta ja siihen sisältyvistä palveluista sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen. Tarjoamme yksilöllistä siivouspalvelua, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset ja tilaukset onnistuvat nopeallakin aikataululla.

Teollisuussiivous Turku | Cleantime toteuttaa teollisuussiivoukset pienissä ja suurissa kohteissa, ota yhteyttä!Teollisuustilojen puhtauteen ja hygieenisyyteen kannattaa panostaa, sillä se lisää työntekijöiden työhyvinvointia, työviihtyvyyttä ja turvallisuutta. Teollisuustiloissa voi syntyä haitallista pölyä, hajua tai muita päästöjä, joiden huolellinen puhdistus on tärkeää terveyden kannalta. Tuotannon ylläpito helpottuu, kun tilat ovat siistit ja hyvin hoidetut. Hygienian merkitys korostuu etenkin elintarviketeollisuudessa. Puhtaat tilat kohentavat yrityksen imagoa ja antavat asiakkaille yrityksestä ammattitaitoisen vaikutelman.

Siivoukset pienissä ja suurissa teollisuuskohteissa

Saamme puhdasta jälkeä likaisissakin tiloissa, ja siivoamme suuret ja haastavatkin teollisuuskohteet onnistuneesti. Teemme teollisuuspuhdistuksia sekä uusissa että vanhoissa teollisuuden tuotantolaitoksissa. Käytössämme ovat ja teollisuuskäyttöön tarkoitetut laitteet puhdistusaineet, joilla siivous sujuu ripeästi ja vaivattomasti tilasta riippumatta. Suuret hallitilat siivoamme päältä ajettavien yhdistelmäkoneiden kanssa, mikä nopeuttaa ja tehostaa siivoustyötä. Viimeistelyn teemme käsityönä, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman siisti ja puhdas.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme >>

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Yrityksessämme työskentelee yli 50 siivousalan ammattilaista, joilla on monipuolinen siivousalan kokemus.

Työntekijöitämme yhdistää ammattiylpeys ja halu tehdä työnsä mahdollisimman hyvin.  Lisäksi vaadimme siivoojiltamme tietämystä ja riuskaa otetta, joita vaaditaan etenkin haastavissa teollisuuskohteissa. Asiakastyytyväisyys ja pitkäaikaiset asiakassuhteet osoittavat, että olemme onnistuneet tavoitteissamme.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siivoustarpeistanne!

Katso avoimet työpaikat >>