Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Toimistosiivousta Turun seudulla

Toimistosiivous Turku | Kun toimistosi on siivouksen tarpeessa, ota yhteyttä Cleantimeen ja tilaa toimistosiivoukset meiltä! Siivousliike Cleantimen tavoitteena on tarjota Turun seudun toimistotyöntekijöille puhdas ja viihtyisä työympäristö, jossa on mukava työskennellä. Siisteihin toimistotiloihin voi huoletta tuoda myös asiakkaita ja muita vierailijoita. Siisti työympäristö lisää myös työntekijöiden hyvinvointia.

Toimistosiivouksen tarvetta voi olla vaikea määritellä, sillä eihän toimistotyössä yleensä käsitellä ruokaa tai muita sotkevia aineita. Pelkkä tietokonetyökin kerää pölyä ja likaa yllättävän paljon, kun ihmiset kulkevat koko päivän ympäri toimistoa. Cleantimen asiantuntijat antavat yrityksellenne mielellään räätälöidyn arvion sopimussiivouksen tarpeesta sekä kustannuksista.

Pölypallot heikentävät yrityksen brändiä

Onko toimistosi aina tiptop, vai vilistävätkö pölypallot välillä pitkin nurkkia? Oletko huomannut työpisteesi keräävän pölyä hieman liian usein? Miltä yrityksesi keittiö tai sosiaalitilat näyttävät?

Toimistosiivouksen jälki on tärkeä osa mielikuvaa, jonka annat yrityksestäsi ulospäin. Edustavat ja hyvin hoidetut tilat antavat yrityksestäsi positiivisen kuvan ja vahvistavat samalla yrityksesi brändiä laadukkaana toimijana. Heikosti hoidettu siivoustyö taas antaa kuvan huolimattomasta työstä ja välinpitämättömyydestä.

Toimistosiivous Turku | Cleantime hoitaa toimistosiivoukset ripeästi ja työntekijöitä häiritsemättä, kysy lisää! Me Cleantimella olemme asettaneet tavoitteeksemme tarjota asiakkaillemme viimeisen päälle siistit toimistotilat, joissa on miellyttävää työskennellä ja kohdata asiakkaita. Siivouksen jälki on aina korkealuokkaista ja teemme työmme huolellisesti ja tehokkaasti. Mikäli sattuisi, ettei asiakkaamme olisi samaa mieltä, otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta ja korjaamme mieltä vaivaavan asian välittömästi.

Tuttuun siivoojaan voi luottaa

Panostamme asiakaspalveluun myös tilanteissa, joissa siivoustyöntekijämme työskentelevät toimiston aukioloaikoina. Periaatteenamme on, että samat henkilöt siivoavat pääasiassa samoja kohteita, jolloin asiakasyrityksen ei tarvitse arvailla, että kuka on käynyt tekemässä toimistosiivouksen.

Kaikille tuttuun siivoustyöntekijään on helpompi luottaa ja häneltä voi turvallisin mielin mennä kysymään toimiston siivoukseen liittyviä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Panostamme koulutuksessamme siivoustyön lisäksi myös esimerkiksi siihen, että työntekijöidemme kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat miellyttäviä.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme >>

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Toimistosiivousta 100 siivousalan ammattilaisen voimin

Cleantime toimii Turun seudulla 100 hyvin koulutetun ja kokeneen siivoustyöntekijän voimin. Käytämme nykyaikaisia ja tehokkaita laitteita ja ympäristöystävällisiä siivousaineita. Yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus siivousalalta, joten osaamme valita parhaat mahdolliset työtavat, laitteet ja puhdistusaineet kohteelle kuin kohteelle.

Mikäli olet jo tehnyt siivoussopimuksen, muista, että se kannattaa kilpailuttaa aika ajoin.

Ota yhteyttä, niin saat meiltä räätälöidyn tarjouksen toimistosiivoukselle! Cleantime toimii Turussa ja lähiseudulla.

Katso avoimet työpaikat >>