Teemme kuukaudessa noin 17500 työtuntia.


Puhdistamme päivittäin liki 200 000 neliömetriä lattia-alaa.


Huolehdimme yli sadan sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta.


Marketit, Teollisuuskiinteistöt, Taloyhtiöt, Liikehuoneistot

Ylläpitosiivous alan ammattilaisilta

Ylläpitosiivous Turku | Kun tarvitset toistuvaa ylläpitosiivousta, ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen. Kun ylläpitosiivous kiinnostaa, Turusta käsin siivousalan palveluita tarjoava Cleantime on valmiina palvelemaan. Olemme luotettava ja paikallisesti toimiva siivousalan erikoisliike, kokemusta meille on alalta ehtinyt kertyä jo yli 25 vuoden verran. Näiden vuosien aikana olemme olleet vastuussa myös monista viikkosiivouksista ja ylläpitosiivouksista lukuisille asiakkaillemme.

Asiakaslähtöisenä yrityksenä haluamme tarjota vain parasta ja yksilöllistä palvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että siivouspalvelumme ovat räätälöitävissä juuri omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Ylläpitosiivous on luonteeltaan jatkuvaa siivousta, mutta esimerkiksi siivouskertojen säännöllisyys ja halutut siivoustoimenpiteet ovat mahdollista räätälöidä niin kuin haluat.

Toki puhdas ja siisti liiketila on aina edustavampi, ja samalla se jättää positiivisen mielikuvan myös asiakkaillesi. Ja tietynlaiset tilat taas vaativat huolellisempaa ja tiiviimpää siivousta, muun muassa elintarvikkeisiin keskittyvät – tällöin me olemme valmiina palvelemaan juuri niin tiiviisti kuin tarve vaatii.

Viikkosiivous ei tietenkään ole mikään pakollinen vaihtoehto, vaan siivous voidaan suorittaa myös vaikkapa joka toinen viikko, tai jossakin muussa yhdessä sovitussa syklissä. Kuitenkin siivouskertojen tiiviydellä on väliä, jos haluttu puhtaustaso on tavallista korkeampi.

Käyttämämme siivousmenetelmät ja pesuaineet ovat markkinoiden kärkikastia. Lisäksi henkilöstömme on kokenutta ja luotettavaa siivousalan ammattikuntaa, jonka osaamiseen voit luottaa turvallisin mielin. Sen takia Turusta käsin palveleva Cleantime on erinomainen vaihtoehto hoitamaan ylläpitosiivousta niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin. Isotkaan tilat eivät tuota meille ongelmia, vaan otamme vastaan kaikenkokoiset siivousurakat sekä kertaluontoisesti että ylläpitosiivouksen merkeissä. Tutustu myös loppusiivoukseen.

Ylläpitosiivous Turku | Cleantime hoitaa ylläpitosiivoukset räätälöidysti Turun seudulla, ota yhteyttä ja kysy lisää! Ota meihin siis yhteyttä ja kysy lisää ylläpitosiivouksesta kun tarvitset alan ammattilaista huolehtimaan liike- tai toimitilasi säännöllisesti puhtaudesta. Suunnitellaan ja räätälöidään yksilöllisesti juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopiva siivousratkaisu, joka takaa kiinteistön puhtaana pysymisen säännöllisesti ammattilaissiivoajien käsittelemänä. Muistathan, että turkulainen Cleantime hoitaa ylläpitosiivoukset yli 25 vuoden kokemuksella.  

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme >>

Suosittele meitä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Cleantime Oy
Piispanristintie 2
20760
PIISPANRISTI
02-2742555
www.cleantime.fi

Katso avoimet työpaikat >>