Asiakkaat

Laatu, ripeys, lupausten lunastaminen, nopea reagointi ja aito kiinnostus ratkaista asiakkaan haasteita ovat meillä kaiken keskiössä asiakasyhteistyössä. Ymmärrämme näiden asioiden merkityksen yrittäjille. Poistamme yrityksiltä kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla siivouspuolen haasteet, jotta ne voivat keskittyä paremmin palvelemaan omia asiakkaitaan.

Pyrimme löytämään kaikessa tekemisessämme mahdollisimman ympäristöystävälliset vaihtoehdot ja tarjoamme asiakkaillemme erilaisia ekologisia ratkaisuja. Työvoiman vaihtuvuus on meillä Cleantimella huomattavasti pienempi kuin alalla keskimäärin. Koko henkilökuntamme on aidosti sitoutunut tekemään parhaansa helpottaakseen asiakkaidemme arkea.

 

Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus siivousalalta, joten osaamme valita parhaat mahdolliset työtavat, laitteet sekä puhdistusaineet jokaiselle kohteelle. Käytämme nykyaikaisia ja tehokkaita laitteita ja valitsemme aina mahdollisimman ekologiset puhdistusaineet.

Mitä sinun yrityksesi tarvitsee?
Miten voimme parhaiten auttaa?

yrityssiivous turku asiakkaat

“Yhteistyö on välitöntä ja mutkatonta. Cleantimen organisaatio on matalahierarkinen ja työnjohto helposti lähestyttävää. Asioihin reagoidaan nopeasti ja suhtaudutaan sillä vakavuudella kuin mitä odotan. Harvoin yhteistyö toimii näin joustavasti. Tämä tarkoittaa meille lisää tehokkuutta ja ajansäästöä. Aikaa jää perusbusinekseen. Cleantimella on hyvä ilmapiiri; se näkyy ja sen voi aistia tänne asti. Työn laatu on sen mukaista mitä on sovittu – hyvän ja kiitettävän välillä. Cleantimelta on tullut kehitysehdotuksia ja kartoituksia siitä, miten voimme säästää siivouskuluissa. Tämä on poikkeuksellista oma-aloitteellisuutta palveluntoimittajalta ja olen tähän erittäin tyytyväinen.” Sami Eloluoto, Autokeskus

Sami Eloluoto, Autokeskus

”Siivous on se välttämätön paha mutta haastava ja vaikea ala. Jos se olisi helppoa, tekisimme sen itse. Meillä on ollut kokemusta muustakin siivousalan yrityksestä, mutta Cleantimeen olemme olleet jo vuosia tyytyväisiä. Cleantimella reagoidaan nopeasti jos tulee jotakin erityistä ja yllättävää – ja näitähän aina tulee arjen tekemisessä. Nopeasti, yrittäjämäisesti sekä ammattitaidoilla hoitavat homman.”

Hannu Aaltonen, Citymarket Kupittaa
yrityssiivous turku asiakkaat
yrityssiivous turku asiakkaat

”Meidän kanssa pitää pystyä nopeisiin muutoksiin ja se on toiminut hyvin. On jatkuvia lisätarpeita, joten yhteistyön pitää olla joustavaa. Tilanteet muuttuvat todella nopeasti ja ennalta-arvaamattomasti näin isossa talossa. Me ollaan onneksi saatu hyvä joukkue kasaan; Salosen työnjohto ja henkilöstö sekä Cleantimen työnjohto ja siivoojat. Meillä Salosella on tärkeää, että Cleantime on aina osoittanut olevansa kiinnostunut meistä ja reagoinut heti kun on pitänyt. Meillä on yhteinen pitkä historia jo. Voidaan puhelimessa sopia asioista työnjohdon kanssa. Eli ei tarvitse aina edes nähdä ja asiat hoituvat silti aina. Voin vilpittömästi suositella Cleantimea yrityskumppaniksi hoitamaan siivouksen.”