Siivousliike vuosien kokemuksella

Cleantime – siivouspalvelut yrityksille ympäri Turkua ja Turun seutua

Turusta käsin palveleva Cleantime on ammattitaitoinen ja luotettava siivousliike, joka tuottaa siivous- ja puhdistuspalveluita Turun seudulla ja sen lähialueilla yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme monipuolista osaamista alueen yrityksille ja taloyhtiöille, jotka haluavat hyödyntää siivousalan asiantuntijan tietotaitoa.

Kun tarvitset siivouspalvelua, kannattaa ehdottomasti hyödyntää paikallisen ja palvelevan siivousfirman monipuolista palveluvalikoimaa. Olipa tarpeen sitten säännöllisesti tehtävä ylläpitosiivous tai viikkosiivous, kertaluontoinen muuttosiivous, hotellisiivous, kattava suursiivous, loppusiivous tai rakennussiivous, siivousliike Cleantime tarjoaa asiakaslähtöiset ja yksilöllisesti räätälöidyt ratkaisut.

Paikallinen siivousliike palvelee asiakaslähtöisesti

Siivousliikkeemme palveluksessa on yli 100 alan ammattilaista, jotka ovat valmiina työskentelemään niin pienissä kuin isommissakin siivousta vaativissa kohteissa Turussa ja lähialueilla. Tällä hetkellä meillä on yli kolmesataa sopimusasiakasta, joiden tilojen puhtaudesta huolehdimme säännöllisesti. Asiakaskuntamme koostuu muun muassa marketeista, teollisuuskiinteistöistä, taloyhtiöistä ja liikehuoneistoista. Jotakin tehokkuudestamme kertoo se, että joka päivä puhdistamme yhteensä lähes 100 000 neliömetriä lattia-alaa.

Jos olet kiinnostunut siivouspalveluistamme ja haluat liittyä mukaan tyytyväiseen asiakasjoukkoon, käänny asiakaspalvelijoidemme puoleen ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua. Olemme siivousliike, jonka kautta saat varmasti parhaan mahdollisen ratkaisun – olipa tarpeesi millainen tahansa.


siivousliike Turku

Räätälöityjä siivouspalveluja yritysten yksilöllisiin tarpeisiin

Räätälöimme siivouspalvelumme niin, että ne vastaavat juuri omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi. Toteutettavat siivoustoimenpiteet, käytettävät pesuaineet, siivouskertojen säännöllisyys – kaikki on sovittavissa.

Kun hankit sopimussiivouksen meiltä, saat luotettavaa palvelua kokeneiden siivousalan ammattilaisten toimesta. Voit huoletta jättää kaikenlaiset siivousta ja puhdistusta vaativat tahrat, liat ja pölykertymät meidän huoleksemme, sillä työntekijämme huolehtivat tilojen asianmukaisesta puhtaudesta tinkimättä lopputuloksen laadusta. Säännöllisen siivoustyön lisäksi hoidamme sovitusti myös kertaluontoiset siivoukset.

Cleantime on ympäristöystävällinen siivousliike

Käytämme jokapäiväisessä työssämme vain alan laadukkaimpia siivousvälineitä ja hyväksi havaittuja puhdistusaineita, jotka eivät silti kuormita ympäristöä – ympäristön kunnioittaminen on nimittäin eräs yrityksemme tärkeistä arvoista. Samalla myös asiakkaamme pääsevät nauttimaan puhtaista tiloista hyvillä mielin.

Haussa luotettava siivousliike Turussa? Ota yhteyttä!

Tarvitsetko osaavien siivousalan ammattilaisten palveluja Turun alueella? Cleantime on ketterä siivousliike aina valmiina palvelemaan.

Ota meihin oitis yhteyttä ja tiedustele lisää!