Yrityssiivoukset

Erityisosaamisemme on rakennussiivouksessa sekä elintarvikekohteiden siivoamisessa; esim. tehtaat, leipomot, keittiöt ja myymälät.

Myymäläsiivous

Myymälän siisteys vaikuttaa suoraan työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Siisti ja puhdas myymälä saa asiakkaan viihtymään pidempään ja vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen. Räätälöimme sinun yrityksesi tarpeisiin sopivimman palvelukokonaisuuden.

Teollisuussiivous

Cleantime tarjoaa teollisuussiivouspalveluita erilaisille yrityksille aina konepajoista elintarviketeollisuuteen. Teollisuustiloissa hyvä hygienia on perusedellytys. Kun tilat ovat siistit, myös tuotannon ylläpito helpottuu ja puhtaat tilat kohentavat yrityksen imagoa. Cleantime tarjoaa teollisuusyrityksille:

Rakennussiivous

Cleantimen työntekijöillä on laadukas koulutustausta niin siivoustyöhön kuin turvallisuusasioihinkin. Rakennustyömaalla käytetään asianmukaisia varusteita ja noudatetaan työturvallisuusmääräyksiä. Työntekijät toimivat huolellisesti ja muita rakennustyömaalla työskenteleviä häiritsemättä. Cleantimelta voit ottaa rakennussiivouksen urakan kaikissa vaiheissa. Voit ottaa rakennuksille esimerkiksi viikkosiivouksen tai siivoustyön vasta rakennustyön päätteeksi. Käytännössä rakennussiivous tarkoittaa säännöllistä imurointia sekä roskien ja muiden ylimääräisten tavaroiden poisvientiä. Yhdessä sopien löydämme varmasti oikean siivousratkaisun juuri sinun rakennuskohteellesi!

Toimistosiivous

Toimistotilat ovat tärkeä osa yrityksen mielikuvaa. Siistit ja hyvin hoidetut tilat antavat yrityksestä positiivisen mielikuvan ja vahvistavat yrityksen brändiä laadukkaana toimijana. Cleantimen toimistosiivouksen avulla yrityksen tiloista saa sellaiset, joissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaat sekä muut vierailijat.

Loppusiivous

Cleantime hoitaa työmaa- ja remonttikohteiden loppusiivouksia Turun seudulla. Käyttöönottopuhdistus ja loppusiivous vaativat asiantuntevaa työskentelyä, jota saat Cleantimelta.

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivouksen säännöllisyys riippuu asiakkaan toiveista ja tarpeista. Joidenkin tilojen siistiminen kerran viikossa riittää, kun toiset tilat ovat hyvä siistiä päivittäin. Vaikka ylläpitosiivous on luonteeltaan jatkuvaa siivousta, siivouskertojen säännöllisyys, halutut siivoustoimenpiteet sekä muut yksityiskohdat sovitaan aina asiakkaan ja tämän kohteen mukaan.

Sopimusiivous

Sopimussiivous on jatkuvaa siivousta, eli sen tarkoituksena on huolehtia tilojen siisteydestä säännöllisesti, esimerkiksi joko päivittäin tai viikoittain. Tällainen toistuva ylläpitosiivous varmistaa sen, että tilat pysyvät puhtaana viikosta toiseen. Yrityksestä ja toimialasta riippuen jo pelkkä viikkosiivous voi riittää, mutta esimerkiksi elintarviketeollisuuden tilat olisi syytä siivota päivittäin.