Yrityssiivoukset Turussa

Siistiä jälkeä myymälöistä ja toimistoista teollisuuskohteisiin asti

Cleantime Oy hoitaa yrityssiivoukset Turun seudulla kaikenlaisiin kohteisiin. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua eri alojen yrityksille sekä taloyhtiöille ja teollisuuden toimijoille. Meidät tunnetaan joustavana siivousalan kumppanina, jonka kanssa yhteistyö on paitsi helppoa myös kustannustehokasta. Valtteinamme ovat pitkä, yli 25 vuoden kokemus erilaisten toimitilojen siivouksesta sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme, jonka avulla hoidamme vaativatkin yrityssiivoukset siististi ja sovitusti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

Yrityssiivoukset kaikissa kohteissa

Teemme siivoustyötä marketeissa, toimistoissa, teollisuuskiinteistöissä ja taloyhtiöiden tiloissa. Meiltä yrityssiivoukset sujuvat ketterästi ja kattavasti niin suurissa kuin pienissäkin kohteissa. Tutustu eri siivouspalveluihimme:


Yrityssiivoukset Turussa

Puhtaat tilat tekevät vaikutuksen

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme siisti ja viihtyisä ympäristö, jossa on miellyttävää toimia ja työskennellä. Tyylikkäät ja hyvin hoidetut toimitilat antavat yrityksestä edustavan kuvan asiakkaille ja vahvistavat sen brändiä. Puhtaissa tiloissa on mukava asioida, mikä houkuttelee vierailemaan toistekin. Panostamme myös siihen, että työntekijöidemme kohtaamiset asiakkaiden kanssa ovat miellyttäviä.

Siisti työympäristö on tärkeä tekijä myös yrityksen työntekijöille, sillä se lisää työhyvinvointia ja -viihtyvyyttä. Kun tavarat ovat järjestyksessä eivätkä pölypallot leijaile nurkissa, on helpompi keskittyä työntekoon.

Ensiluokkaisia siivouspalveluja Turun seudulla

Yrityksessämme työskentelee yli 100 siivousalan ammattilaista, joilla on vankka ammattitaito ja alan kokemus. Käytössämme ovat nykyaikaiset laitteet ja ympäristöystävälliset siivousaineet, joilla yrityssiivoukset sujuvat vaivattomasti ja tehokkaasti.

Meillä on useita pitkäaikaisia asiakkaita: huolehdimme yli 300 sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta. Päivittäin puhdistamme noin 200 000 m2 lattia-alaa ja kuukausittain teemme noin 10 000 työtuntia. Koska tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, teemme aina moitteettoman puhdasta jälkeä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siivoustarpeistanne!