Loppusiivous taidolla ja tarkkuudella

Cleantime Oy hoitaa työmaa- ja remonttisiivoukset Turun seudulla

Rakennuksen loppusiivous kannattaa jättää kokeneelle, luotettavalle ja paikallisesti palvelevalle ammattilaiselle. Turun seudulla ja naapurikuntien alueella tällaista palvelua tarjoaa siivousliike Cleantime Oy, jolta löytyy alan kokemusta jo yli 25 vuoden verran. Olipa tarpeena sitten remontin loppusiivous tai työmaan loppusiivous, voit luottaa meihin turvallisin mielin: teemme kaikkemme laadukkaan ja ennen kaikkea puhtaan lopputuloksen takaamiseksi.

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti, yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti Turusta käsin. Pyrimme tarjoamaan tasaisesti kaikki siivousalan palvelut, joita asiakkaamme tarvitsevat. Emme kuitenkaan tuota massapalveluja, vaan osaamisemme on räätälöitävissä juuri omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Näin remonttisiivous, rakennussiivous tai esimerkiksi käyttöönottosiivous sujuu meidän toimestamme juuri halutulla tavalla, luonnollisesti myös sovittuja aikatauluja noudattaen.

Loppusiivous viimeistä nurkkaa myöten

Käyttöönottopuhdistus tai loppusiivous tulisi teettää aina kokeneella ja asiansa osaavalla siivousalan ammattilaisella, sillä vain näin voidaan varmistua lopputuloksen laadusta. Uskallamme väittää, että työntekijämme edustavat siivousalan parhaimmistoa, joka hoitaa työnsä ammattiylpeydellä kohteen vaativuudesta riippumatta.

Kun valitset työhön Cleantimen, voit olla varma lopputuloksesta – me emme tingi koskaan työnjäljestä tai puhtaudesta, vaan panostamme täysillä puhtauteen niin pienissä kuin isommissakin siivous- tai rakennuskohteissa. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja kysy lisää!


Loppusiivous taidolla ja tarkkuudella

Pölytöntä ja puhdasta loppusiivouksen avulla

Tarjoamme palveluitamme kaikille niitä tarvitseville tahoille, kuten muun muassa rakennusliikkeille. Meillä on viimeisimmät puhdistusmenetelmät ja -välineet haastavammistakin kohteista selviämiseksi, ja lisäksi omaamme erityistä osaamista esimerkiksi pölynhallinnan saralta. On näet selvää, että kun kyse on rakennuksesta tai remontoimisesta, syntyy sen ohella melkoiset määrät pölyä sivutuotteena. Ilman oikeaoppista siivoamista rakennuspölystä voi olla varsin hankalaa päästä eroon. Kun pestaat työhön Cleantimen asiantuntijat, ei pöly pääse leviämään vaan päinvastoin: me puhdistamme sen pois tehokkaasti ja huolellisesti.

Loppusiivousta Turun seudulla – kysy lisää!

Kun kohteesi loppusiivous tarvitsee osaavaa tekijäänsä, käänny meidän puoleemme ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua ja yritystäsi. Räätälöidään yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopiva siivouspaketti, ja loput voit jättää ammattilaistemme huoleksi. Helppoa ja vaivatonta, vai mitä? Ota yhteyttä jo tänään!

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme!