Rakennussiivous Turun seudulla

Tehosiivoojamme hoitavat myös työmaa- ja loppusiivoukset

Erilaisten yrityssiivousten ohella palveluihimme kuuluu monipuolinen rakennussiivous urakan kaikissa vaiheissa. Voit tilata Cleantimelta siivouspalveluita niin rakentamisen aikana kuin rakennustyön päätteeksi. Saat ammattitaitoiset rakennussiivoojat käyttöösi lyhyelläkin varoitusajalla kaikkialle Turun seudulle.

Henkilökunnallamme on laadukas koulutustausta niin siivoustyöhön kuin turvallisuusasioihinkin. Käytämme rakennustyömaalla asianmukaisia varusteita ja noudatamme työturvallisuusmääräyksiä. Työntekijämme toimivat huolellisesti ja muita rakennustyömaalla työskenteleviä häiritsemättä.

Rakennussiivous helpottaa urakan etenemistä

Cleantimen työntekijät siivoavat tehokkaasti ja ammattitaitoisesti helpottaen ja nopeuttaen rakennustyömaalla työskentelyä. Mikäli tarvitset rakennussiivousta rakennusurakan aikana, teemme yhdessä suunnitelman siitä, miten usein työmaalla siivotaan ja mitä palvelu sisältää. Käytännössä rakennussiivous voi tarkoittaa esimerkiksi säännöllistä imurointia sekä roskien ja muiden ylimääräisten tavaroiden poisviemistä.

Mitä muuta kohteesi rakennussiivouksen tulisi sisältää? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja kysy tarkempia tietoja siivouspalveluistamme – siivoustyön asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan!


Rakennussiivous Turun seudulla

Loppusiivous valmistelee rakennuksen käyttökuntoon

Kun rakennusurakka on valmis, on koko rakennus siivottava pölystä, liasta ja roskista ennen kuin se voidaan ottaa käyttöön. Käytännössä loppusiivous voi tarkoittaa esimerkiksi:

  • Rakennusjätteiden poisvientiä
  • Pintojen siivoamista liasta ja pölystä
  • Lattioiden imurointia ja pesua
  • Ikkunoiden pesua

Kun on kyse loppusiivouksesta, eli asunto tai liiketila otetaan siitä suoraan käyttöön, on siivousjäljen oltava täydellistä. Kukaan ei halua muuttaa valmiiksi pölyiseen kotiin tai aloittaa yritystoimintaa uudessa, mutta sotkuisessa tilassa.

Rakennusurakan aikana likaa ja pölyä kertyy paljon, joten loppusiivouksessa kaikki pinnat puhdistetaan yleensä kaksi kertaa. Perussiivouksen jälkeen hieno rakennuspöly pyyhitään vielä kerran erikseen kaikilta pinnoilta ja tasoilta, jonka jälkeen ovi suljetaan. Tämän rakennussiivouksen vaiheen jälkeen tilaan ei ole enää asiaa – varsinkaan likaisilla työkengillä!

Lue lisää loppusiivouksesta!

Rakennussiivous räätälöidään jokaiseen kohteeseen

Cleantime suunnittelee jokaisen rakennuskohteen siivouspalvelut asiakaskohtaisesti. Saat käyttöösi vahvan ammattitaitomme sekä yli 25 vuoden kokemuksemme siivousalalta. Henkilökuntamme on reipasta ja ystävällistä ja toimii tehokkaasti työtehtävästä riippumatta.

Hyvällä suunnittelulla rakennussiivous saadaan hoidettua ripeästi ja asunnot tai liiketilat saman tien käyttökuntoon. Rakennussiivousten lisäksi tarjoamme myös muita siivouspalveluita, kuten ylläpitosiivouksia ja muuttosiivouksia yrityksille. Hoidamme myös mm. toimistojen, myymälöiden ja muiden liiketilojen sopimussiivouksia Turun seudulla.

Siivouspalvelu kannattaa aina kilpailuttaa, se ei maksa mitään.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!