Sopimussiivous yrityksille Turun seudulla

Räätälöityjä ratkaisuja yritystilojen puhtaanapitoon

Jätä sopimussiivous huoletta luotettavan ammattilaisen hoidettavaksi. Turkulainen siivousliike Cleantime tarjoaa alan palveluja yli 25 vuoden kokemuksella Turun seudulla ja lähialueilla. Jo nyt toteutamme säännölliset sopimussiivoukset yli sadalle tyytyväiselle asiakkaallemme.

Sopimussiivous on luonteeltaan jatkuvaa siivousta, eli sen tarkoituksena on huolehtia tilojen siisteydestä säännöllisesti, esimerkiksi joko päivittäin tai viikoittain. Tällainen toistuva ylläpitosiivous varmistaa sen, että tilat pysyvät puhtaana viikosta toiseen. Yrityksestä ja toimialasta riippuen jo pelkkä viikkosiivous voi riittää, mutta esimerkiksi elintarviketeollisuuden tilat olisi syytä siivota päivittäin. Me olemme valmiina palvelemaan: päivittäin, viikoittain tai harvemmin. Asiakaslähtöiset siivousalan palvelumme ovat nimittäin räätälöitävissä yksilöllisesti.

Sopimussiivousta myymälöistä toimistotiloihin

Puhdistamme sopimussiivouksen merkeissä säännöllisesti Turun seudulla sijaitsevia marketteja, teollisuuskiinteistöjä, taloyhtiöitä, toimistoja ja liiketiloja. Jatkuva yrityssiivous hoidetaan toimestamme aina kunnialla ja sovittuja asioita noudattaen. Palveluksessamme on yli 100 siivousalan ammattilaista, jotka muodostavat yrityksemme selkärangan ja tekevät käytännön siivoustyön tinkimättömällä asenteella päivästä toiseen eri kohteissa, niin pienissä kuin isoissakin tiloissa.

Sopimussiivous sisältää käytännössä lattioiden peruspesun ja mahdollisesti vahauksen sekä tasojen pyyhinnän. Mukaan on kuitenkin mahdollista sisällyttää myös muita toimenpiteitä aina ikkunanpesusta huonekalujen puhdistukseen. Kerro meille tarpeistasi ja toiveistasi, niin suunnitellaan juuri sinun tai yrityksesi tarpeita parhaiten palveleva kokonaisuus. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella!


Sopimussiivous yrityksille Turun seudulla

Siivousrytmimme joustaa tarpeidesi mukaan

Vuosia alalla toimineena siivousalan palveluyrityksenä ymmärrämme myös sen, että joskus tilanteet muuttuvat nopeastikin – päivittäistä siivousrytmiä on muutettava viikoittaiseksi tai päinvastoin, tai jotakin muita seikkoja voi tulla vastaan. Tällöin voit luottaa joustavuuteemme, sillä luonnollisesti palvelumme ovat mukautettavissa vallitsevien tilanteiden mukaan.

Kilpailuta siivoussopimuksesi jo tänään!

Siivousliike Cleantime palvelee yrityksiä ja taloyhtiöitä koko Turun talousalueella. Olipa kyseessä sopimussiivous tai viikkosiivous, ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi. Meiltä saat varmasti parhaat ratkaisut ja räätälöidyt siivouspalvelukokonaisuudet, jotka varmistavat toimitilojesi puhtauden päivästä tai viikosta toiseen!