Teollisuussiivous Turussa

Puhtaat teollisuustilat tehokkaasti ja joustavasti

Cleantime Oy hoitaa teollisuussiivoukset luotettavasti Turun seudulla. Tarjoamme räätälöityjä siivouspalveluja eri teollisuusalojen yrityksille, konepajoista aina elintarviketeollisuuteen asti. Meillä on pitkä, 25 vuoden kokemus ja ammattitaito erilaisten teollisuustilojen siivouksesta. Olemme joustava yhteistyökumppani, joka palvelee kustannustehokkaasti kaikissa kohteissa.

Hyvä hygienia on perusedellytys

Teollisuustilojen puhtauteen ja hygieenisyyteen kannattaa panostaa, sillä se lisää työntekijöiden työhyvinvointia, työviihtyvyyttä ja turvallisuutta. Teollisuustiloissa voi syntyä haitallista pölyä, hajua tai muita päästöjä, joiden huolellinen puhdistus on tärkeää terveyden kannalta. Tuotannon ylläpito helpottuu, kun tilat ovat siistit ja hyvin hoidetut. Hygienian merkitys korostuu etenkin elintarviketeollisuudessa. Puhtaat tilat kohentavat yrityksen imagoa ja antavat asiakkaille yrityksestä ammattitaitoisen vaikutelman.


Teollisuussiivous Turussa

Monipuolista teollisuussiivousta

Teollisuussiivous toimii kuten muutkin siivouspalvelumme – asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Meiltä saat:

  • Ylläpitosiivoukset
  • Perussiivoukset
  • Kertasiivoukset

Teemme kaikenlaisten teollisuustilojen siivoukset joko säännöllisesti toistuvana ylläpitosiivouksena tai yksittäisenä kertasiivouksena. Teollisuussiivouksen ajankohdasta ja siihen sisältyvistä palveluista sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen. Tarjoamme yksilöllistä siivouspalvelua, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset ja tilaukset onnistuvat nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Teollisuussiivoukset viimeistellyin lopputuloksin

Teollisuussiivouksen ammattilaisemme tuovat puhtauden yrityksesi tiloihin. Siivoamme suuret ja haastavatkin teollisuuskohteet onnistuneesti. Teemme teollisuuspuhdistuksia sekä uusissa että vanhoissa teollisuuden tuotantolaitoksissa.

Käytössämme ovat laadukkaat ja teollisuuskäyttöön tarkoitetut laitteet ja puhdistusaineet, joilla siivous sujuu ripeästi ja vaivattomasti tilasta riippumatta. Suuret hallitilat siivoamme päältäajettavien yhdistelmäkoneiden avulla, mikä nopeuttaa ja tehostaa siivoustyötä. Viimeistelyn teemme käsityönä, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman siisti ja puhdas.

Siivoustyön kokeneet ammattilaiset palveluksessasi

Cleantimessa työskentelee reipas ja runsas joukko siivousalan ammattilaisia, joilta löytyy kokemusta niin teollisuussiivouksesta kuin muistakin siivouspalveluista. Työntekijöitämme yhdistää ammattiylpeys ja halu tehdä työnsä mahdollisimman hyvin. Kannustammekin siivoojiamme tehokkaaseen ja tarkkaan työskentelyyn, jota vaaditaan etenkin haastavissa teollisuuskohteissa. Asiakastyytyväisyys ja pitkäaikaiset asiakassuhteet osoittavat, että olemme onnistuneet tavoitteissamme.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siivoustarpeistanne!

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme, kuten ylläpito-, sopimus– ja muuttosiivouksiin!