Ylläpitosiivous Turun seudulla

Säännöllistä puhtaanapitoa yrityksesi parhaaksi

Kun ylläpitosiivous on tarpeen, Turusta käsin siivousalan palveluita tarjoava Cleantime on valmiina palvelemaan. Olemme luotettava ja paikallisesti toimiva siivousalan erikoisliike, jolle on ehtinyt kertyä alan kokemusta jo yli 25 vuoden varrelta. Näiden vuosien aikana olemme vastanneet lukuisten asiakkaidemme viikkosiivouksista sekä muista ylläpitosiivouksista.

Asiakaslähtöisenä yrityksenä haluamme tarjota vain parasta ja yksilöllistä palvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että siivouspalvelumme ovat räätälöitävissä juuri yrityksen tai taloyhtiön yksilöllisiä tarpeita ja toiveita vastaaviksi. Vaikka ylläpitosiivous on luonteeltaan jatkuvaa siivousta, siivouskertojen säännöllisyys, halutut siivoustoimenpiteet sekä muut yksityiskohdat sovitaan aina asiakkaan ja tämän kohteen mukaan.

Yksilöllistä ylläpitosiivousta sovitussa syklissä

Puhdas ja siisti liiketila on aina edustavamman näköinen, ja samalla se jättää positiivisen mielikuvan myös asiakkaillesi. Tietynlaiset tilat, kuten elintarvikealan liike- ja tuotantotilat, puolestaan vaativat jo luonnostaan huolellisempaa ja tiiviimpää siivousta. Tällöin me olemme valmiina palvelemaan juuri niin tiiviisti kuin tarve vaatii.

Viikkosiivous ei ole ylläpitosiivouksen ainoa vaihtoehto: siivous voidaan suorittaa myös vaikkapa joka toinen viikko tai jossakin muussa yhdessä sovitussa syklissä. On kuitenkin hyvä muistaa, että tiiviimmät siivouskerrat ovat yleensä tarpeen silloin, kun haluttu puhtaustaso on tavallista korkeampi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan oman kohteesi siivoustarpeista!


Ylläpitosiivous Turun seudulla

Siivoamme ja siistimme kohteen kuin kohteen

Turun seudulla palveleva Cleantime on erinomainen vaihtoehto hoitamaan ylläpitosiivousta niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin. Käyttämämme siivousmenetelmät ja pesuaineet ovat markkinoiden kärkikastia. Lisäksi henkilöstömme on kokenutta ja luotettavaa siivousalan ammattikuntaa, jonka osaamiseen voit luottaa turvallisin mielin. Isotkaan tilat eivät tuota meille ongelmia, vaan otamme vastaan kaikenkokoiset siivousurakat sekä kertaluontoisesti että ylläpitosiivouksen merkeissä. Tutustu myös loppusiivoukseen.

Ylläpitosiivous Turun seudulla – pyydä tarjous!

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää ylläpitosiivouksesta, kun tarvitset alan ammattilaista huolehtimaan liike- tai toimitilasi säännöllisesti puhtaudesta. Suunnitellaan ja räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopiva siivousratkaisu, joka takaa kiinteistön puhtaana pysymisen ammattisiivoojiemme avulla. Teemme ylläpitosiivouksia Turun seudulla jo yli 25 vuoden kokemuksella. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous siivouksen ammattilaisilta!

Tutustu myös muihin siivouspalveluihimme!